0 items € 0,00
  • Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Uitstekende service
  • Direct uit voorraad leverbaar

Bij Baby & Koter kun je kiezen uit een aantal mogelijkheden om te betalen. Zo kun je een van de volgende mogelijkheden selecteren bij het plaatsen van de bestelling:

Ideal - verreweg de meest gekozen betaalwijze, iedereen die beschikt over een nederlandse bankrekening met de mogelijkheid om te internetbankieren kan deze optie selecteren. Voordeel is dat je betaald in een beveiligde omgeving en omdat de betaling direct bij ons binnen is kunnen wij het pakket direct verzenden.

Betalen met Creditcard - Je kunt betalen met Master Card en Visa Card

Mistercash / Bancontact - Voor Belgische rekeninghouders bieden wij de mogelijkheid om veilig via internet te betalen via Mistercash / Bancontact.

Vooraf overmaken - als je later wilt betalen of vanuit het buitenland wilt betalen kun je deze optie selecteren om via een bankoverschrijving te betalen. Zodra de betaling is bijgeschreven kunnen wij het pakket verzenden. Indien wij binnen 7 dagen nog geen bijschrijving hebben ontvangen kunnen wij de order niet langer reserveren en zal deze worden geannuleerd.

Overboekingen mogen worden betaald o.v.v. het ordernummer aan:

Baby & Koter

IBAN: NL38 RABO 0104858214

BIC: RABONL2U

Betaal na ontvangst (alleen beschikbaar voor Nederland)

Multifactor voert voor Baby & Koter het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Multifactor via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Baby & Koter betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 200,00 als je voor de eerste keer betaalt via  Multifactor. Ben je al bekend bij multifactor kun je betalen tot een bedrag van € 350,00. Ter goedkeuring van het verzoek om te betalen met acceptgiro voert Multifactor een gegevenscontrole uit. Multifactor hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt het verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met Multifactor opnemen. Bij betaling met acceptgiro via Multifactor wordt er €2,95 servicekosten in rekening gebracht!