0 items € 0,00
  • Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Uitstekende service
  • Direct uit voorraad leverbaar

Bezorging via Post NL

 

Heb je op Baby & Koter de gewenste artikelen gevonden dan bezorgen we deze binnen 1 a 2 werkdagen bij je thuis via Post NL. Voor 98% van de bestellingen geldt: op werkdagen voor 15.00 uur besteld volgende dag in huis. Post NL bezorgd ook op zaterdag!

Bestellingen boven de 75,- euro worden gratis bezorgd. Voor bestellingen tot 75,- euro vragen wij 4,95 verzendkosten.

Voor bestellingen naar België wordt 4,95 aan verzendkosten berekend.

Zodra wij je bestelling hebben aangeboden bij Post NL ontvangt je van ons automatisch een e-mail met een Track & Trace nummer. Hiermee kun je op de website van Post NL de status van de verzending volgen.

Het kan gebeuren dat je niet thuis bent op het moment dat de postbode van PostNL het pakket bij u aanbiedt. In dat geval zal de postbode allereerst proberen het pakket bij de buren af te leveren. Als ook dit niet lukt dan zal PostNL het pakket de volgende werkdag nogmaals bij je aanbieden. Wanneer het pakket beide keren niet kan worden afgeleverd, brengt PostNL de zending naar het dichtstbijzijnde postkantoor of afhaalpunt. Je wordt hiervan op de hoogte gebracht middels een briefje in de brievenbus. Het pakket blijft drie weken liggen op het Postkantoor en gaat daarna retour naar de afzender. Zo hoeft je dus niet speciaal thuis te blijven om het pakket toch snel in ontvangst te kunnen nemen.

 

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Het is geen probleem om een bestelling op afspraak bij ons af te halen in ons afhaalmagazijn in Nijkerk (Galvanistraat 23). Als u dit wenst kunt u ons dat via e-mail laten weten.

 

Kan ik mijn bestelling retour sturen?

Dat is geen probleem. Je kunt het product, zonder opgaaf van reden, binnen 14 dagen retour bij ons aanmelden. Verstuur het artikel daarvoor terug in ongeschonden staat en indien mogelijk in originele verpakking met een kopie van de orderbevestiging. De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Het gehele aankoopbedrag zullen wij binnen 14 dagen na ontbinding crediteren. Retourzendingen graag eerst vooraf aanmelden via info@babyenkoter.nl

Baby & Koter vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Baby & Koter in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument Baby & Koter de herroeping meldt. Tenzij Baby & Koter aanbiedt het product zelf af te halen, mag Baby & Koter wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Baby & Koter gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 

Baby & Koter (Retouradres)

Galvanistraat 23

3861 NJ Nijkerk